Saturday, January 11, 2014

ពោះ​គោ​ ជា​សាច់​ដែល​កំពុង​ពេញ​និយម​ខ្លាំង​ ក្នុង​ចំណោម​មុខ​ម្ហូប​ពិសេស​ៗ​ជា​ច្រើន​ទៀត ។ កន្លង​មក​ ពោះ​គោ​នេះ​ត្រូវ​បាន​គេ​និយម​ស្ងោរ​ ញ៉ាំ​ជាមួយ​ទឹក​ប្រហុក។ ចុះ​បើ​ពោះ​គោ​នេះ​យក​ទៅ​ធ្វើ​​ជា​ញាំ ជាមួយ​ត្រយូង​​វិញ តើ​វា​ពិសេស​យ៉ាង​ណា?
ថ្ងៃ​នេះ​ Sabay​ សូម​នាំ​អារម្មណ៍​មិត្ត​យុវវ័យ​មក​​សាកល្បង​​ម្ហូប​​ដ៏​គួរ​ឲ្យ​ស្រក់​ទឹក​មាត់​មួយ​មុខ​ នោះ​គឺ​ “ពោះ​គោ​ញ៉ាំ​ត្រយូង​ចេក​ពិសេស”។
ពោះ​គោ​ញ៉ាំ​ត្រយូង​ចេក​ពិសេស
គ្រាន់​តែ​ឃើញ​ត្រឹម​រូប​ភាព​ក៏​ទ្រាំ​មិន​ ចង់​បាន​ទៅ​ហើយ​ ចុះ​ទម្រាំ​បាន​ញ៉ាំ​ទៀត​​ មិន​ដឹង​ជា​ឆ្ងាញ់​យ៉ាង​ណា​ទេ​នៀក។​ សាច់​ពោះ​គោ​ស្វិត​​ យក​មក​ញាំ​ច្របល់​​ចូល​គ្នា​ជាមួយ​ គ្រឿង​ផ្សំ​​គ្រប់​មុខ​ កាន់​តែ​ពិសេស​ថែម​ទៀត​ នៅ​ពេល​ដែល​​លាយ​ស្លឹក​​ជី​​​ ហើយ​នឹង​ត្រយូង​ចេក​ បាន​ធ្វើ​ឲ្យ​មុខ​ម្ហូប​គ្រឿង​ក្នុង​មួយ​នេះ​​មាន​រសជាតិ​​មិន​អាច​បំភ្លេច​ បាន​ឡើយ។
តែ​ប៉ុណ្ណឹង​នៅ​មិន​ទាន់​អស់​ទេ​ បើ​ពិនិត្យ​ឲ្យ​គ្រប់​ជ្រុង​ជ្រោយ​​ទៅ ​​​មិត្ត​យុវវ័យ​ច្បាស់​ជា​ឃើញ​គ្រាប់​សណ្ដែក​ដី​ ដែល​រោយ​ពី​លើ​​ រួម​ជាមួយ​នឹង​ម្ទេស​ហិល​ៗ​ ហាន់​ដាក់​ពី​លើ​មួយ​គ្រាប់​ៗ​ថែម​ទៀត​ផង​ ធ្វើ​ឲ្យ​រសជាតិ​កាន់​តែ​ពិសេស​ខ្លាំង​ណាស់​។
នៅ​ពេល​ដែល​យក​ចង្កឹះ​ចាប់​ផ្ទាប់​យក​សាច់​ពោះ​គោ​ និង​បន្លែ​​គ្រប់​មុខ​ យក​មក​ដាក់​ក្នុង​មាត់​ ទើប​ដឹង​ថា​ អណ្ដាត​ច្បាស់​ជា​គន្លាស់​ឥត​ឈប់​ ដោយ​សារ​តែ​​ឥទ្ធិពល​​​រសជាតិ​ញាំ​ពោះ​គោ​នេះ​មិន​ខាន។
មិត្ត​យុវវ័យ​អាច​ស្វែង​រក​​មុខ​ម្ហូប​នេះ​​​តាម​ហាង​មួយ​ចំនួន​ នៅ​ម្ដុំ​ព្រែកលៀប​ ដោយ​តម្លៃ​ក្នុង​មួយ​ចាន​ថ្លៃ​១៣០០០​​រៀល៕

-អត្ថបទ៖ “មីនុយ​មុខ​ម្ហូប​នៅ​ខេត្ត​សៀមរាប​ មើល​ហើយ​ធានា​ថា ផ្ទុះ​សំណើច​មិន​ខាន!“                ប្រភពមកពី sabay

0 comments :

Post a Comment